Cesmebası İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, milli değerlere bağlı, bireysel farklılıkları ne olursa olsun, araştırma, sorgulama, düşünme, problem çözme ve karar verme becerilerini geliştirmiş, yaşam boyu öğrenen, insan haklarına saygılı, duyarlı, dürüst, iyi ahlaklı nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve devrilerini benimseyip hayata aktaran, bilim ve teknolojinin olanaklarında en iyi şekilde yararlanan, insan değerlerinin ön planda tutulduğu, üretken, aldığı ile yetinmeyen, sorumluluklarının bilincinde, sağlıklı, saygılı, çalışkan ve vatanını seven bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 9.00-15.00
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Ulaşım şahsi araçlar ile sağlanmaktadır Köye ait minibüs yoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cesmebasiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - AĞABEYLİ MAH. ÇEŞMEBAŞI CAD. NO: 5 CİHANBEYLİ / KONYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(tam gün)

Yerleşim Yeri - Karasal iklimin hakim olduğu köyde doğal bitki örtüsü bozkırdır. Doğusunda acı Tuz Gölü, Güneyinde Ağabeyli Hoyukkuyu mahallesi vardır. Batısında Karabağ Kasabası, Kırkışla mahallesi vardır.

Adres - AĞABEYLİ MAH. ÇEŞMEBAŞI CAD. NO: 5 CİHANBEYLİ / KONYA

Ulaşım Ulaşım şahsi araçlar ile sağlanmaktadır Köye ait minibüs yoktur

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Cihanbeyli’nin yaklaşık 20km. güneyinde Konya-Ankara yolu üzerindedir.Konya’ya 78km. uzaklıkta olan köy Ankara’ya 180km. uzaklıktadır.